|
Forum PPD - The Psychological Centre
Forum dla wszystkich osób związanych i zainteresowanych aspektami zdrowia psychicznego, psychologią.
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
paulinagtw Nowicjusz
|
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 1:43 pm Temat postu: witam :) |
|
|
wlasnie szperalam w internecie w poszukiwaniu jakiejs poradni psychologicznej i trafilam na Wasza strone. Bardzo zalezy mi na opisaniu swojego problemu, najlepiej w mailu, totez poszukuje e-psychologa. Widzialam taka oferte na Waszej stronie, ale niestety mam problem, poniewaz nie wiem czy powinnam sie w jakis sposob zarejestrowac na owej stronie czy moge po prostu wyslac maila do ktoregos z psychologow. Bardzo prosze o odpowiedz i wyjasnienie w jaki sposob moge uzyskac pomoc e-psychologa.
Dziekuje i pozdrawiam,
paulinagtw |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karolina_l Psycholog_PPD

|
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 11:55 am Temat postu: |
|
|
Witaj paulinagtw!
Dzięki za zainteresowanie naszym forum. Aby skorzystać z pomocy psychologa drogą internetową, możesz wysłać maila do naszych dyżurujących psychologów przez moduł ePsycholog. Usługa jest bezpłatna.
Więcej info na stronie:http://epsychologist.eu/
W razie potrzeby, pisz do nas.
Pozdrawiam,
Karolina _________________ per aspera ad astra |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach You can attach files in this forum You can download files in this forum
|